preloader

Zwarte houten gevel – modieus en tijdloos

In de wereld van design, waar mode evolueert en trend trend opvolgt, zet Wood of Fire in op tijdloosheid en harmonie.

Zwarte houten gevel – modieus en tijdloos

Onze planken verbrand met de Shou Sugi Ban methode zijn de essentie van stijl die niet onderhevig is aan veranderende trends. Een zwarte houten gevel is onze specialiteit, die traditie met moderniteit verbindt.

 

700 jaar traditie in een nieuwe uitvoering

Shou Sugi Ban is een techniek met een meer dan 700-jarige geschiedenis, vandaag verrijkt met moderne technologieën en materialen. Bij Wood of Fire kiezen we voor het creëren van onze zwarte gevels de beste houtsoorten, waaronder Siberisch lariks en Scandinavisch sparrenhout.

 

Vuur dat schoonheid onthult

In ons assortiment vindt u diverse producten, zodat u de zwarte gevel gemakkelijk kunt aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren. Wij garanderen dat elke houten gevel uit ons aanbod niet alleen stijlvol is, maar ook uiterst duurzaam dankzij zorgvuldig branden en impregneren.

Onze Collecties – Uw Mogelijkheden

We nodigen u uit om onze collecties te ontdekken: Karpatia, Silesia, Baltica en Mazuria, gemaakt van Siberisch lariks of Scandinavisch sparrenhout. We breiden ons aanbod ook uit met moderne planken van eiken, thermo-es en thermo-den, ideaal voor zowel externe als interne toepassingen, waardoor een warme, gezellige sfeer ontstaat.

Weet u niet zeker welke verbrande plank het karakter van uw huis het beste weergeeft? Bestel gratis monsters om de beslissing gemakkelijker te maken. Bovendien bieden we een unieke optie om hout te schilderen met beitsen, een alternatief voor verbranden, dankzij machinaal schilderen technologie. Wood of Fire is de plaats waar traditie moderne technologie ontmoet, en een zwarte houten gevel wordt een uitdrukking van tijdloze stijl. Wij nodigen u uit om kennis te maken met ons aanbod, zodat uw ruimte een uniek karakter krijgt.

 

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT