preloader

Volledig assortiment gebrande planken

Onze producten worden gemaakt met de techniek van oppervlakteverkoling van hout, die geïnspireerd is op de traditionele Japanse methode van Shou Sugi Ban. Conservering door vuur en het gebruik van speciale conserveringsmiddelen maakt het gebrande hout zeer bestendig tegen slechte weersomstandigheden, vuur en biologische agentia. Het proces van hout branden geeft de planken ook een uniek uiterlijk, met een ongewone kleur en textuur. Ons brede en gevarieerde assortiment betekent dat elke klant een product kan vinden dat past bij zijn individuele behoeften.

Lijn BALTICA

Scandinavisch sparrenhout

De gebrande planken van de BALTICA lijn zijn verschillende varianten op Scandinavisch vurenhout in bruin- en grijstinten. Op individuele bestelling kunnen ze ook in een andere kleur worden geverfd. BALTICA planken zijn ontworpen voor gebruik binnen en buiten.

Lijn KARPATIA

Scandinavisch sparrenhout

De gebrande planken van de KARPATIA lijn zijn verschillende varianten op Scandinavisch sparrenhout in zwart. Ze zijn ontworpen voor gebruik binnen en buiten.

Lijn MAZURIA

Siberisch larikshout

De gebrande planken van de MAZURIA lijn zijn verschillende varianten op Siberisch larikshout in bruin- en grijstinten. Op individueel verzoek kunnen ze ook in een andere kleur worden geverfd. MAZURIA planken zijn ontworpen voor gebruik binnen en buiten.

Lijn SILESIA

Siberisch larikshout

De SILESIA lijn van gebrande planken zijn verschillende varianten op Siberisch larikshout in zwart. Ze zijn ontworpen voor gebruik binnen en buiten.

Overige planken

Overige planken

Op individuele bestelling bieden we ook gebrande planken van houtsoorten als eiken, thermo grenen, thermo essen, accoya, kebony en vele andere.

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT