preloader

Terrasplanken Shou Sugi Ban van Wood of Fire

Het terras aan huis is een unieke plek waar we op warme dagen graag onze vrije tijd doorbrengen, rusten, praten en vrienden ontmoeten. Dus laten we uw ‘droom oase van ontspanning’ goed inrichten.

Terrasplanken Shou Sugi Ban van Wood of Fire

De basisbeslissing is om het materiaal te kiezen waaruit we de terrasplanken zullen maken. In dit artikel vindt u enkele tips of u een houten terras van Shou Sugi Ban gebrande planken moet overwegen

Een van de voordelen van gebakken Shou Sugi Ban terrasplanken is een unieke uitstraling waar niemand onverschillig aan voorbij zal gaan. Door het hout goed te impregneren en vervolgens met gepaste maatregelen vast te zetten, blijft het hout jarenlang functioneel!

In het tijdperk van tropische hitte, is een belangrijk voordeel van Shou Sugi Ban terrasplanken het feit, dat het hout niet zo erg opwarmt als composietplanken, die vrij vaak worden gebruikt als vervanging voor terrasplanken. Bij het kopen van Shou Sugi Ban terrasplanken, is het de moeite waard om op hun dikte te letten. Hoe dikker de plank, hoe duurzamer hij is. Wij bieden planken aan in verschillende varianten van 24 mm tot 27 mm. Bij het kiezen van terrasplanken van Shou Sugi Ban, raden we aan om een ​​plank van Siberisch Lariks te kiezen, die dankzij zijn unieke eigenschappen vol vertrouwen kan concurreren met exotische planken op het gebied van duurzaamheid. Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van terrasplanken van Shou Sugi Ban, neem dan contact met ons op! Wij bieden terrasplanken van grenen, sparren, thermisch grenen, accoya en vele andere houtsoorten!

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT