preloader

Moderne schuur in een zomerhuis

Eenvoud en functionaliteit is wat moderne vakantiehuizen tegenwoordig onderscheidt.

PRODUCT
SILESIA-2
Moderne schuur in een zomerhuis

Dit waren de uitgangspunten van de investeerder, die besloot zijn retraite te bouwen weg van de dagelijkse drukte van de stad, op een stuk grond gelegen tussen schilderachtige bossen en weilanden.

De grote beglazing in de gevel maakt het aan de ene kant mogelijk om de natuur en het uitzicht te bewonderen en zorgt tegelijkertijd voor een passieve lichtbron in het gebouw. Het moderne chalet is gebouwd met behulp van houtskeletbouw, het schuine dak is bedekt met plaatstaal en de zwarte gevel is bekleed met zwarte planken, gebrand volgens de Shou Sugi Ban methode.

Het zomerhuis is bedoeld als ontmoetingsplaats voor familie en vrienden, maar zal daarom slechts periodiek gedurende het jaar worden gebruikt. Daarom werd de keuze van de materialen gebaseerd op hun duurzaamheid, die op de proef zal worden gesteld in het winterseizoen, wanneer het huisje niet bewoond zal zijn. Het concept van de ontwikkelaar was om de gevel van hout te maken, zodat de gevel geen periodiek onderhoud nodig zou hebben. Daarom werd gekozen voor de variant SILESIA-2 met gebrand hout en plaatafwerking.

Plaats : Polen

Geïnspireerd door het project? Ontdek alle inspiraties van onze planken

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT