preloader

Lobby en trappenhuis van het kantoorgebouw HELLO in Łódź

De metamorfose van interieurs blijkt vaak een veeleisender onderwerp te zijn dan een project dat vanaf nul wordt opgebouwd.

ARCHITECT
Luna Architectuur
PRODUCT
KARPATIA-2
Lobby en trappenhuis van het kantoorgebouw HELLO in Łódź

Want als je bestaande dingen hebt, zoals de vloer of het plafond, moet je die in harmonie brengen met de nieuwe visie op de plek. Het uitgangspunt voor de metamorfose van het kantoorgebouw HELLO in Łódź was het feit dat een schilderij van Piotr Tsjaikovski uit de serie “Metro” in de entreehal komt te hangen. De ontwerpers geven toe dat het hele interieur geïnspireerd is op dit schilderij. De ruimte werd gecreëerd in de sfeer van een kantoorgebouw in New York, waar ze zich voorstelden hoe ze zouden worden ontvangen door Great Gatsby.

Het interieur wordt gedomineerd door de kleur van donkere, pure chocolade, die prachtig overeenkomt met de flora en ultramarijnkleurige accessoires. In de hoofdlobby hangt het eerder genoemde schilderij van Tsjaikovski op een muur bekleed met bruine planken. Het wordt omringd door amberkleurige lampen en weelderige vegetatie. Een opengewerkte, gouden rasterachtige structuur, die verwijst naar het schilderij, scheidt de lobbyruimte. Dankzij deze behandeling verliest het interieur zijn ruimtelijkheid niet en is de lobby een heel knus hoekje geworden. De trap ernaast leidt naar de receptie en de lift. De muren erlangs zijn donkerbruin geschilderd, terwijl de liften zijn veranderd in ultramarijn voor een twist. Hun deurkozijnen zijn ook bekleed met zwart gebrande planken KARPATIA-2.

Plaats : Polen

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT