preloader

Les Cabanes de Rensiwez

De Ardennen is een zeer gevarieerde, bosrijke streek in het zuidoosten van België.  Er zijn veel originele accommodaties te vinden in deze populaire toeristische bestemming.

PRODUCT
MAZURIA-2
Les Cabanes de Rensiwez

Een daarvan is het Domaine des Cabanes de Rensiwez, dat zijn gasten het hele jaar door comfortabele accommodatie biedt.

Het zwaar beboste, bergachtige en bergachtige terrein betekende dat de bouw van de chalets op zo’n locatie niet de gemakkelijkste taak was. Deze veeleisende taak werd uitgevoerd door het team van Julien Croisier – Just Wood It. Dit is een Pools bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van houtconstructies in vier hoofdtechnologieën: paal en balk, massief hout, rondhout en geraamte. Vanwege het moeilijk bereikbare en zeer steile terrein werd er tijdens de bouw een helikopter gebruikt om de benodigde materialen aan te voeren.

Verschillende van de huisjes hebben een gebrande houten gevel en een met groen mos bedekt dak waar een stenen schoorsteen doorheen steekt. Hierdoor passen de huisjes harmonieus bij de omringende natuur en krijgt het hele complex een sprookjesachtige sfeer. Voor de gevel werd de MAZURIA-2 variant van gebrande houten planken gebruikt, terwijl de interieurs ook afgewerkt zijn met gebrande houten panelen en voorzien zijn van stenen baden, enorme bedden en gezellige zitjes bij de open haarden.

De opvallende schoonheid van de heuvels, de weelderige groene bossen en de vredig stromende rivier zorgen ervoor dat een verblijf hier bezoekers een onvergetelijke ervaring bezorgt.

Aannemer : Just Wood It

Plaats : België

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT