preloader

Huis in Żółwin dichtbij Warschau

Niet-standaard blokken, grote beglazing en het gebruik van houten afwerkingen zijn kenmerken van de Scandinavische stijl, waarin men zowel een verwijzing naar traditie als nieuwe, functionele technologische oplossingen kan zien.

ARCHITECT
Bjerg Arkitektur A/S
PRODUCT
KARPATIA-1
Huis in Żółwin dichtbij Warschau

De huizen in Scandinavische stijl passen perfect in hun natuurlijke en stedelijke omgeving, en een van de belangrijkste voordelen van dergelijke huizen is hun energie-efficiëntie.

Eén van de projecten van Henri Woods EU, ontworpen door Bjerg Arkitektur A/S, past perfect in de cirkel van gebouwen in Scandinavische stijl. Het is een voorbeeld van de nieuwe generatie huizen die gemaakt zijn met de Europese CLT-technologie (Cross-Laminated Timber). Deze moderne constructiemethode wint aan populariteit in de houtbouw, vooral in de ecologische en duurzame bouw.

De gevel van het huis is bekleed met hout dat is voorbehandeld met vuur volgens de oude Japanse SHOU SUGI BAN brandmethode. De planken die in dit project zijn gebruikt, zijn een variant van KARPATIA-1 gemaakt van Scandinavisch sparrenhout. De met vuur behandelde planken profiteren niet alleen van de buitengewone esthetische kwaliteiten van een unieke verkoolde structuur en kleurdiepte, maar ook van hun duurzaamheid en weerstand tegen verwering.

Aannemer: Henri Woods EU

Plaats : Polen

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT