preloader

Hekwerk van gebrande planken in de STAV wijk

De STAV wijk is een intimistische, moderne en tegelijkertijd ecologische plek in de buurt van Łagiewniki in Łódź. De investering bestaat uit 10 eengezinswoningen, elk met een eigen ingang en twee terrassen.

PRODUCT
SILESIA-2
Hekwerk van gebrande planken in de STAV wijk

Dergelijke oplossingen werden ontworpen om niet alleen het bouwproces, maar ook het latere gebruik zo ecologisch mogelijk te maken. Het was ook de bedoeling van de ontwikkelaar om zo min mogelijk in te grijpen in het ecosysteem waarin het project wordt gebouwd. Daarom werden er enkele tientallen bomen geplant, evenals plantensoorten die tot 80% meer zuurstof genereren dan gemiddelde tuinplanten.

De ontwikkeling is gebaseerd op goede materialen, verlichting en functionaliteit. Ondanks de relatief dichte bebouwing is er voor de privacy van de bewoners gezorgd: de blokken zijn verplaatst zodat de terrassen van de huizen op andere plekken liggen. De witte gevel van de eenvoudige blokken contrasteert met de donkere omheining. De hekken voor de huizen zijn gemaakt van gebrande SILESIA-2 planken.

Investeerder : H3 Development

Plaats : Polen

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT