preloader

Een landelijke omgeving midden in de natuur

Verdeler zonder rest is een uniek huis gelegen op een kleine helling, weg van de drukke weg, die je vanuit Warschau in minder dan een uur kunt bereiken.

PRODUCT
SILESIA-1
Een landelijke omgeving midden in de natuur

Hoewel er vanaf de weg alleen een onopvallende muur te zien is, heeft de voorkant een prachtig groot terras, glazen muren en een prachtig uitzicht.

Het gebouw zelf is een bungalow van twee verdiepingen uit de jaren 1960. Hoewel het door de jaren heen onbewoond is gebleven en in steeds slechtere staat verkeerde, trok het met zijn potentieel de aandacht van de toekomstige eigenaren. Deze namen de ontmoedigende taak op zich en met hun enthousiasme en veel werk bereikten ze een opmerkelijke metamorfose. Het huis was oorspronkelijk van hout en dat is zo gebleven, zij het in een licht gemoderniseerde vorm. Voor de afwerking werden voornamelijk natuurlijke materialen gebruikt – hout, riet en steen. Bij het plannen van de gevel lieten de eigenaren zich inspireren door de Japanse houtvuurtechniek Shou Sugi Ban. Deze methode geeft niet alleen een geweldig visueel effect, maar verhoogt ook de duurzaamheid en weersbestendigheid van het hout. De keuze viel op SILESIA-1 planken, waardoor het gebouw perfect opgaat in de omringende bomen.

De verhuurders verhuren het huis aan mensen die – net als zijzelf – op zoek zijn naar rust op een prachtige locatie of een ontsnapping uit het dagelijks leven. Bezoekers waarderen de natuur, de rust en de nabijheid van de omringende natuur.

Plaats : Polen

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT