preloader

Ecologische veel seizoenen huizen die in de Beskydy bergen

Odpoczywaj w Naturze is een complex van 6 houten, ecologische veel seizoenen huizen.

PRODUCT
SILESIA-2
Ecologische veel seizoenen huizen die in de Beskydy bergen

Het is een plek waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de bergen, van rust en stilte maar ook van de nabijgelegen attracties, ongeacht het seizoen.

De huizen zijn ontworpen in de stijl van functioneel en tijdloos design.
Ze zijn gebouwd van natuurlijk sparrenhout en hun dak en gevel zijn afgewerkt met een gebrande Siberische lariks plank (SILESIA-2 variant). Door de combinatie van de zwart gebrande gevel en het lichte onbewerkte hout dat in het terrasgedeelte is gebruikt, zien de huizen er heel opvallend uit en passen ze op elk moment van het jaar prachtig in de natuur. Vooral in de winter tegen de witte sneeuw, of in de herfst tegen de gouden heuvels.

De interieurs zijn ingericht in een moderne, minimalistische Scandinavische stijl. Enorme ramen in de woonkamer en een ruim terras zorgen voor een spectaculair uitzicht op de bergen en de mooiste zonsondergangen van het Beskid Wyspowy. Daarnaast heeft elk huis een eigen stuk grond met daarop een picknickplaats, een open haard, een uit Finland geïmporteerde banya en een houtgestookte sauna.

Odpoczywaj w Naturze is een plek waar bezoekers geweldige uitzichten, veel ruimte en rustgevende stilte kunnen vinden. Tegelijkertijd ligt het heel dicht bij veel lokale toeristische attracties (pistes, wandelpaden, lokale keuken en cultuur)

Plaats : Polen

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT