preloader

Appartement Sielanka

Appartement Sielanka is een charmante plek gelegen aan de voet van de Hrobacza Łąka piek in Międzybrodzie Bialskie.

PRODUCT
MAZURIA-1
Appartement Sielanka

De gevel van het huis is gemaakt van MAZURIA 1 larikshout planken. Door het branden volgens de Shou Sugi Ban methode en het borstelen heeft de hier gebruikte plankvariant een karakteristieke houtstructuur met een zichtbare nerf en een unieke rangschikking van knoesten voor elke plank.

De investeerders besloten om een deel van de gevel van het Sielanka Appartement te bedekken met zwarte metalen platen. De juxtapositie van twee verschillende materialen en twee verschillende kleuren op de gevel van het gebouw leverde een interessant en origineel eindresultaat op.  De warme bruine tint van de planken contrasteert met het zwart en daarom worden ze vaak gecombineerd met elementen in deze kleur.

Het van airconditioning voorziene interieur van de woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, twee moderne badkamers en een ruime woonkamer met een keukengedeelte. Het balkon en terras bieden niet alleen ideale omstandigheden om het fantastische uitzicht en panorama van het Beskydy-gebergte te bewonderen, maar zijn ook een ideale plek om ’s ochtends koffie te drinken, ’s middags te ontspannen en lange avonden door te brengen in het gezelschap van familie of vrienden.

Zoals de eigenaren zelf zeggen, is hier alles wat een mens nodig heeft om gelukkig te zijn: bergen die schaduw bieden, de uitgestrektheid van de hemel boven u, het koele water van de meren en een wirwar van wandelpaden die naar de mooiste plekken in Polen leiden.

Plaats : Polen

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT