preloader

Montage van Houten Gevels

Kleding is de visitekaartje van een persoon – net zoals de gevel van een huis.

Montage van Houten Gevels

Het is dan ook geen wonder dat we steeds vaker kiezen voor interessante houten gevels, die het uiterlijk van eengezinswoningen, commerciële gebouwen en vele anderen veranderen.

 

Montage van Houten Gevels op Diverse Gebouwen

Gevels van planken kunnen worden gemonteerd op verschillende objecten, hoewel dit materiaal vanwege zijn natuurlijke stijl verwijst naar oude tijden, het zal ook uitstekend werken in het geval van moderne eengezinswoningen of commerciële gebouwen. Houten gevels maken het hele gebouw aanzienlijk gezelliger, vriendelijker en veiliger. Bovendien zien ze er zowel in de schaduw als in de zon geweldig uit. Een gevel gemonteerd door een specialist zal lang dienen en zal een buitengewone visitekaartje van het huis of bedrijf zijn, wat zeker gewaardeerd zal worden door je dierbaren, voorbijgangers of klanten. Interessant is dat houten planken op vele manieren kunnen worden gelegd, afhankelijk van het uiterlijk en de stijl van het gebouw. Dus zowel een gevel geplaatst verticaal, horizontaal, als onder een hoek van 45 graden zal er perfect uitzien. Bovendien is de montage zelf vrij snel en de kosten die gepaard gaan met het maken van zo’n “visitekaartje” verschillen niet van standaard gevels.

 

Verbrande Planken voor de Gevel

Als je wilt dat je houten gevel op een eengezinswoning of commercieel gebouw zowel origineel als duurzaam is, is het de moeite waard om te kiezen voor producten van de hoogste kwaliteit, zoals de verbrande planken die in ons aanbod beschikbaar zijn. Voor het maken van planken gebruiken we verschillende bomen, zowel populair eiken als Scandinavisch sparrenhout of Siberisch larikshout. Bovendien bieden we professionele montage van onze producten in Polen en daarbuiten. Onze montageteams zullen met aandacht voor elk detail een houten gevel voor je maken op eengezinswoningen, commerciële gebouwen en andere.

Een interessante optie die we bij Wood of Fire bieden, is de mogelijkheid om hout te schilderen met geschikte beitsen, in dit geval verbranden we de planken niet, maar gebruiken we zogenaamde machinaal schilderen. We nodigen je van harte uit om kennis te maken met het volledige aanbod van Wood of Fire en gratis houtmonsters te bestellen, die je zullen helpen om de beste planken voor de gevel te kiezen!

 

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT