preloader

Kantoor in de tuin

Tegenwoordig hebben we steeds vaker te maken met thuiswerken. In de meeste gevallen is het echter moeilijk om het professionele van het privéleven te scheiden.

Kantoor in de tuin

De combinatie van zones, geld besparen op reizen en de nabijheid van de natuur net buiten het raam – is dit mogelijk? Tegenover deze visie verschijnt het idee van kantoren in de tuin, dat veel belangstelling wekt in vele delen van de wereld.

 

Black office – een thuiskantoor in het zwart

Een van de investeringen die het pad volgde van nieuwe oplossingen in de vorm van kleine paviljoens ingericht in de tuinruimte is het thuiskantoor gecreëerd in de Nederlandse provincie. De voordelen die op het eerste gezicht duidelijk worden, zijn vooral de combinatie van functionaliteit en eenvoud, die ruimte en comfort voor werk garanderen, en de nabijheid van de natuur en weelderige vegetatie rondom zorgen voor rust en stilte, wat een positief effect heeft op een beter welzijn.

De minimalistische vorm en in het oog springende zwarte gevel is te danken aan hout dat speciaal is gebrand met de Shou Sugi Ban methode door de producent van gebrande planken Wood of Fire, dat op een originele manier past in de tuinruimte. Door het brandproces en de conservering verkrijgt het hout versterkte duurzaamheid en is het bovendien bestand tegen schadelijke externe factoren.

Hout van Siberisch lariks, waaruit de zwarte gevelplanken SILESIA 3 die in het project worden gebruikt, zijn gemaakt, is een oplossing die perfect zal zijn voor geplande investeringen, waar de investeerder vooral waarde hecht aan de keuze van hoogwaardige grondstoffen en hun levensduur, en tegelijkertijd natuurlijke schoonheid. Esthetische waarden gecombineerd met eerder genoemde voordelen creëren op deze manier functionele leefruimte en een uniek klimaat.

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT