preloader

Huis in zwart

De moderne SCHUUR ontworpen door Maciek Rempalski /modernstudio/ is een combinatie van minimalisme en elegantie in een zwarte uitvoering.

Huis in zwart

Dankzij de samenwerking tussen de architect en de investeerder onderscheidt het gepresenteerde “Huis in zwart” zich met zijn moderne ontwerp en oplossingen, en zijn eenvoud en het gebruikte natuurlijke hout in het project verhogen de visuele waarden, waardoor het onmogelijk is om onverschillig langs de SCHUUR te lopen.

De ruwe vorm van het gebouw is te danken aan de houten gevel van Siberisch larikshout van de producent van gebrande planken Wood of Fire. Het hout dat in het project wordt gebruikt, is onderworpen aan thermische behandeling met de Japanse Shou Sugi Ban methode, die het vooral conserveert door het brandproces en ervoor zorgt dat het duurzaam is voor vele jaren. Bovendien benadrukt het de natuurlijke esthetische waarden van het hout door de kleurdiepte te onthullen, waardoor de planken unieker worden. Met planken die op deze manier zijn geconserveerd, kunnen niet alleen gevels worden afgewerkt, maar ook hekwerken worden opgetrokken, muren binnen gebouwen worden gedecoreerd of houten terrassen worden gebouwd.

Panoramische beglazing van de zwarte SCHUUR laat natuurlijk licht binnen in de woonkamer van het gebouw, waardoor bewoners in contact kunnen komen met de omliggende natuur. Uitgestrekte beglazingen vervullen de visie en het idee van een modern huis dat bedoeld was om de mogelijkheid te vergroten om in harmonie met de omliggende natuur te leven. Tijdens de uitvoering werd ook speciale aandacht besteed aan de landschapsarchitectuur rondom de tuin, die op een coherente manier samengaat met de minimalistische vorm van het gebouw. Door harmonie te creëren en de stijl te behouden, werd rondom het huis ook een hekwerk geregeld met gebruik van dezelfde materialen als op de gevel van het gebouw. Een houten hek van gebrande planken van Wood of Fire scheidt effectief het perceel af, terwijl het tegelijkertijd betovert met zijn natuurlijke charme. Hout maakt controle over de mate van doorschijnendheid en de mogelijkheid om lijnen te vormen mogelijk. Een uitgevoerd hekwerk van gebrand hout van Wood of Fire biedt ons langdurige duurzaamheid en geen noodzaak voor periodiek onderhoud. Dankzij het branden worden de planken bestand tegen weersinvloeden en mechanische invloeden, terwijl ze tegelijkertijd hun natuurlijke en esthetische uiterlijk behouden.

De op de foto’s getoonde SCHUUR in zwarte uitvoering is een voorstel voor degenen die functionaliteit, minimalisme en een opvallende esthetische afwerking waarderen, terwijl ze tegelijkertijd een unieke sfeer en ruimte voor het leven creëren.

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT