preloader

Houten verhoging gemaakt van Siberisch Lariks

De houten gevel past perfect in zowel een traditionele, als minimalistische bouwstijl. Tegenwoordig leggen architecten veel nadruk op houten gevels, in combinatie met materialen als metaal en glas.

Houten verhoging gemaakt van Siberisch Lariks

Houten gevels bij gebouwen, zijn over de hele wereld elegante en tijdloze pronkstukken. Bij de keuze van de houtsoort is het de moeite waard om op de weerstand van het hout te letten. Siberische lariks wordt steeds vaker de eerste keuze van investeerders, vanwege zijn uitzonderlijke duurzaamheid en een passende prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij het hoge harsgehalte, is het hout goed bestand tegen weersveranderingen en de ontwikkeling van schimmels. Ondanks zijn unieke karakter, vereist Siberische lariks ook een periodieke impregnering.

Om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen, biedt het bedrijf Wood of Fire gestookte Siberische lariks planken SILESIA en MAZURIA, verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten. Goed geïmpregneerde Wood of Fire platen zorgen ervoor, dat uw gevel lang meegaat, zonder dat u deze vaak en moeizaam moet impregneren, zodat u extra tijd en geld bespaart.

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT