preloader

Hout voor een gastronomische tuin

Na de herfst en winter, wanneer de eerste zonnestralen verschijnen en het eindelijk warmer wordt, droomt iedereen ervan om te genieten van het mooie weer.

Hout voor een gastronomische tuin

Dit kan op vele manieren worden gedaan, en een daarvan is gebruik maken van de gastronomische tuinen bij je favoriete restaurant of bar. Veel mensen kiezen voor deze oplossing, dus het is de moeite waard om ervoor te zorgen dat er een geschikte plek is om tafels en stoelen neer te zetten. Niet overal in de stad zal er een vlakke stoep zijn waarop meubels probleemloos kunnen worden geplaatst. In dergelijke situaties is het maken van een speciaal platform waarop dit mogelijk is, een goede oplossing. Er zijn natuurlijk veel verschillende materialen waaruit dit kan worden gemaakt. Echter, hout verbrand met de Shou Sugi Ban methode is de beste oplossing voor de lange termijn.

 

Verbrande planken voor de gastronomische tuin

De Shou Sugi Ban methode maakt het mogelijk om hout op de juiste manier voor te bereiden op verschillende externe factoren. Daarom is het de moeite waard om te kiezen voor planken verbrand met vuur! Ze zijn uitzonderlijk duurzaam en bestand tegen veranderende weersomstandigheden. Bovendien zien ze er geweldig uit. Daarom is dit een uitstekende oplossing waar elke eigenaar van een gastronomische tuin jarenlang plezier van zal hebben.

De vraag blijft echter – welk type hout te kiezen? In het geval dat we weten dat de gastronomische tuin door veel mensen tegelijk zal worden gebruikt, is het de moeite waard om een echt harde houtsoort te kiezen. Siberisch larikshout zou goed werken, perfect in alle omstandigheden, ongeacht het weer.

 

Gastronomische tuin met Wood of Fire

Als je een gastronomische tuin wilt creëren met door vuur verbrande planken, kies dan voor Wood of Fire. We opereren in heel Europa, waardoor we al veel interessante projecten hebben gerealiseerd voor zowel particulieren, bedrijven als steden. Dergelijke ervaring stelt ons in staat om duurzame projecten te creëren die zijn aangepast aan de individuele behoeften van elke klant. Voor informatie nodigen wij u uit om contact op te nemen – wij beantwoorden alle vragen.

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT