preloader

Hekwerk van gebrande Shou Sugi Ban planken

Een hekwerk is het visitekaartje van ons huis. Het moet harmoniëren en een eenheid vormen met de omliggende architectuur en het landschap, maar tegelijkertijd kan het een element zijn dat bijzondere aandacht trekt met zijn uiterlijk, waar men niet onverschillig langs kan lopen.

Hekwerk van gebrande Shou Sugi Ban planken

Gebrand hout geniet veel belangstelling als grondstof die gebruikt kan worden bij het bouwen van een hekwerk. Natuurlijke kleuring, originaliteit en een unieke stijl zijn kenmerkende eigenschappen van gebrande planken, maar wat ook de moeite waard is om te overwegen bij het kiezen van materiaal, is de verhoogde weerstand tegen weersinvloeden, duurzaamheid en uitstekende conservering, waarbij elk van deze eigenschappen zonder het gebruik van chemische preparaten kan worden verkregen door gebruik te maken van de Shou Sugi Ban methode. Een ander aspect is natuurlijk de montage, die bij een correct voorbereide ondergrond een eenvoudige en snelle taak wordt.

Dankzij zorgvuldig geselecteerde natuurlijke kleuren en een unieke textuur die naar voren komt door het brandproces met de genoemde techniek, zullen hekwerken van gebrand hout praktisch in elke architecturale stijl passen, waardoor een buitengewone ruimte wordt gecreëerd.

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT