preloader

GEURBRANDE PLANKEN IN INTERIEURS – dicht bij de natuur in het comfort van uw eigen huis

Leven in nauw contact met de natuur heeft een bijzonder positief effect op onze mentale gezondheid, waardoor we troost en een rustige geest vinden.

GEURBRANDE PLANKEN IN INTERIEURS – dicht bij de natuur in het comfort van uw eigen huis

In onze vrije tijd kiezen we voor plaatsen waar we ons kunnen afzonderen van het bruisende leven, de constante haast en het lawaai van de stad. Maar wat als we de natuur uitnodigen in de hoeken van ons eigen huis…?

 

GEURBRAND HOUT – warmte en moderne inrichting in uw vier muren

Het is algemeen bekend dat het hart van elk huis de woonkamer is, waar we het grootste deel van onze tijd doorbrengen en gasten ontvangen, hen een gezellige sfeer en het best mogelijke comfort willen bieden, zodat ze zich in ons huis net zo thuis voelen. Om een ruimte voor rust te creëren en tegelijkertijd onze woonkamer er buitengewoon uit te laten zien, moeten we vooral focussen op functionaliteit, maar ook op esthetiek en inrichting, en dus – de keuze van het afwerkingsmateriaal. Juist dit zal het interieur een individueel karakter en een origineel design geven.

Wat gebrand hout onderscheidt van andere afwerkingsmaterialen is vooral de natuurlijke uitstraling, de gevarieerde structuur, de diepte van de kleur en natuurlijk de unieke sfeer waar investeerders en architecten constant naar streven. Gebrande wandplanken zijn een perfecte oplossing en idee voor een authentieke inrichting in huizen van het type moderne SCHUUR. Dankzij hun originele afwerking, onthulde structuur en kleur passen ze bijzonder goed in een rustieke of Scandinavische sfeer, waardoor ze op deze manier een originele ruimte en een unieke sfeer creëren.

De op de foto’s getoonde compositie is het resultaat van het afwerken van een van de muren van de appartementen Riders Lodge door Razoo-architekci met gebrande wandplanken Karpatia en Baltica, producten van de Poolse producent van gebrande planken Wood of Fire.

GEURBRANDE WANDELPLANKEN SHOU SUGI BAN – mooi uiterlijk en meer

De keuze voor het bovengenoemde afwerkingsmateriaal is een vaardige combinatie van eenvoud en elegantie, die in een oogwenk de inrichting radicaal kan veranderen en het het gewenste, originele karakter kan geven. Gebrande planken, traditioneel Japans behandeld met de Shou Sugi Ban techniek, zorgen niet alleen voor een unieke uitstraling, maar door deze behandelmethode winnen ze ook aan uitstekende conservering en duurzaamheid, en dankzij hun vochtregulerende eigenschappen creëren ze een gezond microklimaat voor de mens. Wandplanken Shou Sugi Ban zijn een voorstel voor degenen die eenvoud en functionaliteit waarderen, maar vooral het leven dicht bij de natuur, wat tegenwoordig absoluut onschatbaar is.

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT