preloader

Gebrande planken Shou Sugi Ban en bescherming tegen moeilijke weersomstandigheden

Wie heeft er niet minstens één keer gedroomd van een vroege ochtend met uitzicht vanuit het raam op de prachtige Poolse Tatra die zich achter de wolken onthult met een kopje goede koffie of thee?

Gebrande planken Shou Sugi Ban en bescherming tegen moeilijke weersomstandigheden

Er zullen maar weinigen zijn. Iedereen die zelfs maar voor een moment wil vertragen in de realiteit van constante haast, moet deze naam goed onthouden… PrzyStań nad Listepką.

Ver van de drukte van de stad. Op een charmante plek op een heuvel, waar je kunt genieten van het panorama van de prachtige Poolse natuur. Het is hier – in Łopuszna, dat investeerders besloten hebben vakantiehuizen te bouwen voor verhuur, die een unieke ruimte zullen zijn voor ontspanning en rust.

 

Ecologisch. Natuurlijk. Tijdloos.

Bij het denken aan het bouwen van een huis in de sfeer van een moderne schuur, is een van de belangrijke kwesties die in ons opkomt vooral de keuze van grondstoffen. Ondanks de introductie van vele andere bruikbare materialen op de markt, is hout het meest gebruikte materiaal in het afwerkingsproces van gevels. Naast zijn gunstige eigenschappen past het perfect in het natuurlijke landschap, wat tegenwoordig zo kostbaar is.

Gebrande planken gebruikt om de buitenmuren te bedekken zijn een product van de Poolse fabrikant van gebrande planken Wood of Fire. Om een unieke verkoolde structuur en kleurdiepte te verkrijgen, zijn ze onderworpen aan intensieve warmtebehandeling in speciale ovens, waardoor ze niet alleen buitengewone esthetische eigenschappen hebben verkregen, maar ook gunstige eigenschappen. Door gebruik te maken van de duizenden jaren oude, traditionele Japanse methode Shou Sugi Ban, krijgt het hout een uitstekende conservering en is het goed beschermd tegen weersinvloeden en mechanische schade.

 

Gebrand hout Shou Sugi Ban – Natuurlijke schoonheid binnen uw gezichtsveld

Gebrande gevelelementen van Siberisch larikshout SILESIA 2 zijn een optie voor iedereen die wil dat hun gevel wordt gekenmerkt door de afwerking van hoogwaardige grondstoffen, zijn gunstige eigenschappen, maar ook natuurlijke schoonheid en buitengewone visuele kenmerken, die ze vele jaren zullen kunnen waarderen. Het zien van veel unieke realisaties van het type moderne SCHUUR met gebruik van gebrande planken dankzij de Shou Sugi Ban techniek, wordt het niet verrassend dat dit een van de beste keuzes is en een manier die een goede duurzaamheid van het materiaal en het gewenste uiterlijk garandeert.

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT