preloader

Gebrand hout Shou Sugi Ban in de uitstraling van loftinterieurs

Het inrichten van een restaurant is een grote uitdaging. Dit unieke interieur maakt dat we er uren willen doorbrengen.

Gebrand hout Shou Sugi Ban in de uitstraling van loftinterieurs

Hoe richt je het zo in dat het met zijn sfeer zoveel mogelijk klanten aantrekt en wordt beschouwd als een plek die iedereen aan zou moeten bevelen?

In loftrestaurantontwerpen is niet alleen de kleurstelling belangrijk, maar ook de keuze van de juiste materialen. Het zijn juist deze materialen die de sfeer creëren waardoor we in dergelijke plaatsen willen verblijven. Naast kleuren vormt de combinatie van hout en staal de basis van zo’n interieur. De afwerking van muren, de juiste tafels en accessoires zijn de sleutel bij het inrichten van een restaurant in industriële stijl. Gericht op minimalisme, is het bij het kiezen van materialen belangrijk om ervoor te zorgen dat ze naast een praktische functie ook een decoratieve functie vervullen.

Een van die restaurants die met hun design aantrekken, is Anthony Bacon – Burger & Bar in Berlijn. Het hoofddoel van de investeerder was om speciale aandacht te besteden aan de afwerking van muren en tafels gemaakt van hout, die de ruimte op een unieke manier een loftkarakter geven en het interieur verwarmen dankzij hun kleur en structuur. De muren in de interieurs zijn gemaakt van planken gebrand met de SHOU SUGI BAN methode. Dankzij de genoemde techniek, krijgt het hout een uitstekende conservering en is het bestand tegen allerlei mechanische schade, en naast de gunstige eigenschappen onderscheidt het zich door tijdloosheid, wat het hoofddoel is waarnaar architecten en investeerders streven bij het kiezen van materialen in hun projecten. Zoals we kunnen zien, zijn gebrande planken niet alleen geschikt voor gevels van huizen, hotels of industriële hallen, maar ook als afwerking van muren in interieurs, die een unieke sfeer kunnen geven aan vrijwel elk interieur.

*De prijs van gebrande planken is afhankelijk van het specifieke type, de lengte en de hoeveelheid besteld materiaal. Voor een gratis offerte, nodigen wij u uit om contact op te nemen!

*Cena opalanych desek uzależniona jest od konkretnego wariantu, długości oraz ilości zamawianego materiału. W celu uzyskania darmowej wyceny, zapraszamy do kontaktu!

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT