preloader

Een idee voor een unieke en duurzame houten gevel

Een houten gevel die gemaakt is van houten Wood of Fire platen, is een originele manier om een ​​bijzondere en duurzame gevel te creëren.

Een idee voor een unieke en duurzame houten gevel

Door hout op de juiste manier te stoken in speciale kachels, kan de natuurlijke structuur naar voren gehaald worden en de weerstand van het hout tegen verwering zelfs meerdere keren worden verhoogd, in vergelijking met gewone impregnering.

Standaard houten gevels hebben regelmatig onderhoud nodig, om hun natuurlijke schoonheid jaren lang te behouden. Door een juiste en regelmatige impregnering , behoudt de houten gevel zo lang mogelijk zijn esthetiek en functionaliteit. De Japanse techniek van het stoken van hout, bekend als Shou Sugi Ban of Yakisugi, biedt extra impregnering, waardoor de planken extreem duurzaam zijn en bestand zijn tegen vocht, rot en verschillende soorten ongedierte. Door de Wood of Fire plank aan vier zijden goed te looien en te impregneren, wordt de onderhoudstijd van het hout verlengd en kunt u jarenlang een mooie uitstraling van uw gevel behouden.

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT