preloader

Diensten bij Wood of Fire

Wood of Fire is gespecialiseerd in de productie van geïmpregneerde en met de Shou Sugi Ban methode verbrande houten panelen, die succesvol worden gebruikt als afwerking van gevels, binnenmuren, daken, terrassen en hekken.

Diensten bij Wood of Fire

We zijn een Poolse producent, en onze missie en visie gaan verder dan alleen het creëren van hoogwaardige materialen. We bieden ook een breed scala aan aanvullende diensten, gericht op het bieden van uitgebreid advies en ondersteuning in elk stadium van je project.

 

We staan tot je beschikking

Elk element is van groot belang, daarom staan onze experts klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste verbrande houten planken. We bieden het uitvoeren van materiaalberekeningen en het voorbereiden van kostenramingen op basis van het verstrekte ontwerp. We bieden ook volledige ondersteuning bij het kiezen van de juiste montagesystemen en bevestigingen die aan de individuele behoeften en verwachtingen van onze klanten voldoen. Daarnaast verzenden we onze met Shou Sugi Ban methode verbrande planken naar elke uithoek van de wereld! Met onze klanten in gedachten hebben we servicekantoren geopend in Polen, Duitsland, Nederland, Engeland (inclusief Schotland en Wales), Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk en Zwitserland.

 

Logistieke Diensten – Opslag van Verbrande Planken

Heb je geen ruimte om gekochte verbrande planken op te slaan? We helpen! Als producent met grote logistieke mogelijkheden, bieden we professionele opslagdiensten voor bij ons gekochte materialen. Hierdoor ben je verzekerd dat je bestelling onder de juiste omstandigheden wordt opgeslagen totdat je het nodig hebt. In de tussentijd kun je je zorgeloos concentreren op andere aspecten van je project – we garanderen dat je planken in goede handen zijn.

 

Montage op Maat van je Project

Een belangrijk onderdeel van ons aanbod zijn ook de diensten van gekwalificeerde montageteams, actief in het hele land. Dankzij hun professionalisme en toewijding kunnen we niet alleen hoge kwaliteit van montage garanderen, maar ook tijdigheid en efficiëntie van het werk uitgevoerd door ons bedrijf. Ben je op zoek naar niet alleen hoogwaardige gevel-, terras-, wandplanken of andere, maar ook uitgebreid advies en ondersteuning? Neem contact met ons op en we zullen graag al je vragen beantwoorden en de details van ons uitgebreide aanbod presenteren!

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT