preloader

Montage van houten gevels en terrassen

Droomt u van een unieke buitenruimte die opvalt door zijn esthetiek en warmte? Bij Wood of Fire geloven we dat het geheim om dit doel te bereiken ligt in het gebruik van houten gevels.

Montage van houten gevels en terrassen

Onze oplossingen benadrukken niet alleen de schoonheid van de buitenmuren, maar voegen ook een uniek karakter toe aan het hele pand.

 

Planken Compatibel met Elk Project

We zijn gespecialiseerd in de productie van planken met de Shou Sugi Ban methode – een oude techniek die door het verbranden van hout niet alleen zijn natuurlijke schoonheid benadrukt, maar ook de weerstand tegen externe factoren verhoogt. Deze unieke methode combineert de kracht van vuur en water, waardoor producten ontstaan die perfect zijn voor zowel gevels als terrassen. Onze planken sieren al vele gebouwen, terrassen, hekken en meer in heel Polen, Europa en daarbuiten.

 

Shou Sugi Ban: Het Geheim van Buitengewone Duurzaamheid

De Shou Sugi Ban techniek, die we al honderden jaren gebruiken, stelt ons in staat om niet alleen mooie, maar ook duurzame gevels te creëren. Dankzij deze methode zijn onze planken bestand tegen ongedierte en weersinvloeden. Wij verzekeren dat onze oplossingen u jarenlang zullen dienen, terwijl ze hun unieke esthetische en technische eigenschappen behouden.

 

Complete Oplossingen voor Uw Gevel en Terras

Bij Wood of Fire beperken we ons niet alleen tot de productie van planken. We bieden een volledig scala aan montage diensten, waarbij we de installatietechnieken aanpassen aan de individuele behoeften van elke klant. Onze ervaring omvat een breed scala aan projecten – van productiehallen tot hotels en eengezinswoningen. We realiseren ook moderne terrassen die een perfecte aanvulling vormen op elke tuin. Dankzij onze talrijke montageteams kunnen we onze klanten geschikte termijnen aanbieden en de montage werkzaamheden zeer snel uitvoeren.

 

Bestel Gratis Monsters

We moedigen u aan om gebruik te maken van het aanbod van gratis monsters, die het gemakkelijker maken om de planken aan te passen aan uw project. Ontdek hoe een verbrande houten gevel of terras uw buitenruimte kan transformeren. Bij Wood of Fire creëren we met passie oplossingen die de schoonheid van natuurlijk hout combineren met moderne technologie en vakmanschap. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we kunnen helpen bij de realisatie van uw houten gevel- of terrasproject.

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT