preloader

Hekwerk van gebrande Shou Sugi Ban planken

Een hekwerk is het visitekaartje van ons huis. Het moet harmoniëren en een eenheid vormen met de omliggende architectuur en het landschap, maar tegelijkertijd kan het een element zijn dat bijzondere aandacht trekt met zijn uiterlijk, waar men niet onverschillig langs kan lopen.

Toepassingen van Shou Sugi Ban-borden door Wood of Fire

In de regel is de verwarmde gevel het eerste gebruik van verwarmde platen dat in ieders gedachten opkomt. 

Shou Sugi Ban/Yakisugi

Shou Sugi Ban is een traditionele, Japanse hout verbrandingstechniek, die is ontworpen om het hout te beschermen tegen water, schade door de zon en verschillende soorten ongedierte.

De techniek van Shou Sugi Ban / Yakisugi

In het artikel over Shou Sugi Ban willen we u laten zien, dat het destructieve element van vuur ook zulke buitengewone effecten kan hebben als in het geval van ‘gebakken platen’.

Modern huis (type schuur), bedekt met Shou Sugi Ban-planken (Wood of fire gevel)

Wat kenmerkt een moderne schuurwoning? We definiëren een moderne schuur woning, meestal als ‘gebouwen uit één blok, met een zadeldak’.

Terrasplanken Shou Sugi Ban van Wood of Fire

Het terras aan huis is een unieke plek waar we op warme dagen graag onze vrije tijd doorbrengen, rusten, praten en vrienden ontmoeten. Dus laten we uw ‘droom oase van ontspanning’ goed inrichten.

Shou Sugi Ban planken door Wood of Fire

Dankzij het – niet giftige – stookproces en het vierzijdig impregneren, onderscheidt het product zich door de uitzonderlijke duurzaamheid en sterkte van de Wood of Fire Shou Sugi Ban-boards. Shou Sugi Ban-boards zijn geschikt voor standaard gevelbekleding.

Hoe duurzaam is een houten gevel, die gemaakt is volgens de Shou Sugi Ban-methode?

Shou Sugi Ban is een hout verduurzaming methode, die enkele eeuwen geleden in Japan is gestart. Verkoold hout, ook wel Yakisugi genoemd, wordt tegenwoordig vaak gekozen door moderne architecten en bouwers, vanwege de taaiheid en unieke uitstraling.

Een idee voor een unieke en duurzame houten gevel

Een houten gevel die gemaakt is van houten Wood of Fire platen, is een originele manier om een ​​bijzondere en duurzame gevel te creëren.

Houten verhoging gemaakt van Siberisch Lariks

De houten gevel past perfect in zowel een traditionele, als minimalistische bouwstijl. Tegenwoordig leggen architecten veel nadruk op houten gevels, in combinatie met materialen als metaal en glas.

Moderne Zwarte Schuur in vakantiesfeer

Eenvoud en functionaliteit zijn wat tegenwoordig moderne vakantiehuisjes onderscheidt.

De uitvoering van een geventileerde houten gevel stap voor stap

De werkzaamheden gerelateerd aan de montage van de gevel zijn meestal een van de laatste activiteiten uitgevoerd tijdens externe bouwwerkzaamheden.

Kantoor in de tuin

Tegenwoordig hebben we steeds vaker te maken met thuiswerken. In de meeste gevallen is het echter moeilijk om het professionele van het privéleven te scheiden.

Leer onze producten van dichtbij kennen

Bestel een sampler en ervaar het unieke karakter van hout gestookt volgens de Japanse Shou Sugi Ban methode.

    VOORNAAM EN ACHTERNAAM / BEDRIJFSNAAM

    E-MAIL

    TELEFOON

    BERICHT